Paul van de Kamp werd op 28 februari 1983 geboren in Valkenswaard. Na in 2000 te zijn afgestudeerd aan de Havo, is hij begonnen met de opleiding Interieurvormgeving aan het Sint Lucas College in Boxtel. Na ook hier te zijn afgestudeerd is hij in 2004 verhuisd naar Mechelen (B), waar hij aan de Katholieke Hogeschool Mechelen Interieurarchitectuur heeft gestudeerd. Ook deze opleiding werd in 2007 succesvol afgerond, waarna Paul verhuisde naar Amsterdam.

Na de nodige ervaring te hebben opgedaan bij andere ontwerp-bureaus heeft in hij in 2010 de beslissing genomen om voor zichzelf te beginnen en op 1 maart 2010 was Paul van de Kamp Interior Design een feit.

Paul van de Kamp Interior Design is een jong en bevlogen bureau voor interieurarchitectuur, waar u terecht kunt voor adviezen over uw inrichting, kleuradviezen, personal shopping en de styling van uw woning.
Tevens kunt u hier terecht voor het op maat ontwerpen van uw interieur, maatmeubels en projectbegeleiding bij de verbouwing van uw woning. Voor Paul is betrokkenheid van de klant erg belangrijk en hij gaat daarom in nauwe samenwerking samen met u op zoek naar het perfecte ontwerp, de juiste kleuren en de juiste styling van uw woning.